Rămas bun, Ghibu!

Catalogul, clasa, colegii şi profesorii şi-au luat rămas bun de la absolvenţii claselor a XII-a, vineri, 30 mai 2014, care au pornit pe un nou drum, unul mai dificil decât cel pe care l-au încheiat.
Au avut ultimul sunet de clopoţel, care a sunat special pentru ei, dar şi ultima ora de dirigenţie, în care s-au dăruit diplome, s-au depănat amintiri si si-au luat adio de la băncile care vor găzdui alți dornici să parcurgă drumul cunoaşterii. Au avut alături de ei părinți, frați, rudenii sau cunoștințe care i-au felicitat si le-au urat succes pentru următorul obstacol pe care il vor avea de trecut, si anume bacalaureatul, dar si in viață. Transformându-si toate amintirile din anii de liceu in câteva cuvinte așternute pe o foaie sub forma unui cântec de lauda adus momentelor petrecute împreuna, au reușit sa aducă cate un zâmbet celor tari ori sa le stoarcă o lacrima celor mai sensibili.
De acum, chiar dacă noi, cei de a XI-a, vă luăm locul, vă promitem că pagina cu amintiri pe care aţi lăsat-o în urmă va fi păstrată undeva la loc sigur, în cartea tuturor celor care au terminat in acest liceu.

Mult succes in continuare!
Articol realizat de : LARISA BOSTAN, ANDREEA TEUŞDEA