Campioane nationale la volei!

       Liceul Teoretic „Onifor Ghibu” a gazduit, in perioada 25-27 aprilie, finala Campionatului National de Volei la fete pentru gimnaziu. In finala s-a clasat echipa de volei gimnaziu, antrenata de prof. Ioana Sanislav. Echipa Liceului „Onisifor Ghibu” a si devenit campioana nationala.

     Echipa oradeana a intalnit echipele: Botosani (scor 3-0), Timisoara (scor 3-0), Dambovita (scor 3-1), Constanta (scor 3-1) şi Cluj (scor 3-0).

„Dupa cum se vede, sportivele noastre s-au impus detasat, pierzand doar doua seturi din 12. De altfel, jucatoarea Mihaela Torj a primit titlul de cea mai tehnica jucatoare a acestei finale”, a spus prof. Ioana Sanislav.

     Echipa castigatoare este formata din jucatoarele: Bianca Suciu (capitan), Diana Vanta, Mihaela Torj, Alexandra Pantea, Melisa Stiop, Antonia Mos si surorile gemene Larisa si Melisa Mico.

    Echipa Liceului „Onisifor Ghibu” a fost sustinuta de o galerie devotata, care trei zile le-a fost alaturi. Directorul adjunct al liceului, prof. Calin Perte, a recrutat voluntari din fiecare clasa de liceu pentru a sustine echipa-fanion a scolii.

    „Acest eveniment, o finala nationala de volei desfasurata in sala de sport a Liceului Ghibu, are un precedent, prima data acum noua ani. Si echipa de atunci a castigat titlul national”, au mai aratat elevele.

1.Ce inseamna voleiul pentru voi?

   “Totul, am ajuns sa petrecem mai mult timp in sala decat cu familia .De asemenea voleiul ne da posibilitatea de a ne dezvolta atat fizic cat si psihic.”

2.Cat v-ati antrenat pentru campionat?

   “Facem volei de 6 ani, iar concret pentru acest campionat ne antrenam de un an.”

3.Cum va-ti simtit cand erati conduse de echipa adversa?

   “Era suspans si presiune, ne era frica sa nu gresim, dar stiam care este obiectivul nostrum si nu ne-am demoralizat.”

4.Care a fost reactia voastra cand a-ti auzit ca sunteti castigatoare?Care a fost primul gand/sentiment?

   “Nu ne venea sa credem, eram extreme de emotionate si fericite, incat unele dintre noi au inceput sa planga.”