Locul doi în Serbia

În 11-13 octombrie, echipa de volei a liceului nostru a fost plecata in Serbia, participand la campionatul Ludaja Kup. „Am avut parte de un turneu de o importanta extraordinara pentru noi, avand in vedere ca am reusit sa punem la punct noul sistem de joc si sa observam minusurile pe care inca le avem. Finala am jucat-o cu o echipa de cadete foarte puternica, campioana en-titre, care ne-a adus cu picioarele pe pamant exact asa cum trebuia inainte de prima etapa din acest nou C.N., care se va desfasura weekend-ul viitor si de la care avem mari sperante”, a declarat antrenoarea Ioana Sanislav.
Programul meciurilor a fost urmatorul:
Grupa 1
1. Era Sport, Oradea
2. OK KI-0230, Kikinda
3. OK Coka, Coka
Grupa 2
1. ZOK Zlatica, Padej
2. OK Ns Team, NS
3. OK NS volleyteam, NS
9-10h A1:A2 (Era Sport – OK KI-0230)
10-11h B1:B2 (Zlatica – Ns team )
11-12h A1:A3 (Era Sport – Coka )
12-13h B1:B3 (Zlatica – Ns volleyteam )
13-14h A2:A3 ( Coka- OK KI-0230)
18-19h B2:B3 (Ns team – Ns volleyteam )
Fetele noastre in prima zi au avut doua meciuri castigate toate cu 2-0, duminica avand tot doua meciuri, primul cu o echipa care a ajuns in ziua respectiva, castigand acel meci cu 2-0.
Gladiatoarele noastre au luptat din greu, iar efortul si dorinta pe care le-au avut le-au dus pana in finala. Finala au jucat-o cu NS Team, pe care au pierdut-o cu 2-0, in final luand locul 2.
Am reusit sa-i luam si doamnei Rodica Sanislav o declaratie: „In finala am jucat cu campioana de la Novisad , ele fiind cu trei-patru ani mai mari decat fetele noastre, s-au speriat, dar au invatat foarte multe din acel meci”.
Felicitari, fetelor, ne-ati facut mandri inca o data, felicitari si antrenoarei Ioana Sanislav, care a facut o treaba exceptionala cu fetele.
articol realizat de:ANDREEA PAŞCA